Kuokka & Kosla Paasikivi Oy

MAA- JA VIHERRAKENTAMINEN

Hoidamme ripeästi omalla kalustolla niin maanrakennus- kuin viherrakennus -työt. Tämä pitää sisällään erilaiset kaivinkoneurakoinnit, rakennusten pohjatyöt, sokkelin eristykset, salaojitukset, sadevesijärjestelmät sekä kiinteistöjen ulkopuoliset vesijärjestelmät ja jätevesijärjestelmät, piharakentamisen, kuten esimerkiksi nurmikoiden istutukset, maantasaukset ja maisemoinnit. Niin halutessanne - voimme tehdä kohteisiimme myös pihasuunnitelman.

VESISTÖRAKENTAMINEN

Vesistörakentaminen on vesistön muuttamiseen tähtäävää rakentamistoimintaa. Tätä voi olla ruoppaus ja täyttäminen sekä uusien vesiuomien kaivaminen. Vesirakentamista harjoitetaan vesistöjen käytön tai suojelun edistämiseksi, tulvien ehkäisemiseksi tai maanviljelys- tai metsämaan kuivattamiseksi, mutta myös virkistyskäyttöön, kuten esimerkiksi uimarantojen rakentamiseksi.

Lisäksi vesistörakentamisen kohteita ovat putkien(esim. maalämpö) ja kaapeleiden upotukset sekä asennukset vesistöön, kuten myös laiturien ja venepoijujen asennukset.

VESISTÖKULJETUKSET

Voimme suorittaa vesistökuljetuksia, joissa isommatkin erät kulkevat luotettavasti. Mutta myös pienemmätkin kuljetukset, kuten kauppakassit, kulkevat vaivattomasti. Samalla, kun kippaamme uudet rakennustarvikkeet saari- tai rantatontille, otamme purkujätteet ym. mukaamme. Kuljetuspalvelun lisäksi vesistöhinaukset onnistuvat ammattitaidolla.

LIP-LAP -LAITURIT

Saat kauttamme kokonaisvaltaiset Lip-Lap -laitureiden toimitukset.
Yksi soitto riittää ja toimitamme laiturin avaimet käteen -periaatteella. 

Kohteesta riippuen tämä sisältää tarvittaessa ruoppauksen, neuvonnan ja suunnittelun,
laitureiden kasaamiset, kuljetukset maalla ja vesistöissä, asennukset ja ankkuroinnit ja
sopimuksen mukaiset jokavuotiset huolto-, nosto- ja asennuspalvelut.